Hakeri i njohur iH8sn0w ka publklikuar në Twitter një video ku tregon Jailbreak Untethered për iOS 9. Gjithashu, iH8sn0w në përshkrimin e videos ka deklaruar se ka qenë shumë argëtuese për të, të kërkonte brenda sistemit iOS 9, dhe se ky version në brendësi është shumë i ngjashëm me iOS 8.

Nuk na mbetet gjë tjetër veçse të presim zhvillime të mëteshme të kësaj situate. Kësaj rradhe vijnë lajme të mira nga Jailbreak dhe me sa duket nuk do të presim shumë gjatë për një program që e bën të mundur një gjë të tillë. iOS 9 do të lëshohet zyrtarisht më 16 Shtator. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment