Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

Words With Monsters, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Words With Monsters është një lojë në të cilën ju do të luani me fjalët në gjuhën angleze. Duhet ti kombinoni ato në formën e fjalëkryqëzimeve. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Fish Balls, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Fish Balls është një lojë mjaft e bukur dhe zbavitëse ku ju duhet të kapni sa më shumë bulëza uji duke e drejtuar peshkun vetëm me lëvizje të gishtit mbi ekranin e iPhone. Loja është mjaft e thjeshtë por dhe impenative me kalimin e niveleve. Ja vlen ta provoni.


Monster Stunts, nga 1,79€, falas. /iPhone, iPad
Monster Stunts është një lojë ku ju duhet të drejtoni makinat me goma të mëdha në rrugë dhe pista të ndryshme. Do të fitoni pikë duke bërë akrobatci në pistat me hedhje por duhet të jeni perfekt në ekzekutimin e tyre. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


YoWindow Weather, nga 0,89€, falas /iPhone, iPad
YoWindow është një program mjaft i dobishëm i cili do të sjellë informacione në lidhje me kushtet meteologjike për qytetin tuaj, në mënyrë mjaft të detajuar. Ja vlen ta keni këtë program si alternativë mjaft e mirë e programi zyrëtar të iOS që kryen këtë funksion.


Ruler Box, nga 1,79€, falas. /iPhone, iPad
Ruler Box është një program mjaft interesant i cili na jep mundësinë të kemi në iPhone ose iPad disa lloje vizoresh matëse të cilat mund të shfrytëzohen për të matur realisht gjatësinë e një objekt nëpërmjet iDevice-it tuaj.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment