Si gjithmonë surprizuese, Apple sapo ka dërguar ftesat e eventit të saj të ri për prezantimin e një gjenerate të re të iPhone dhe zyrtarisht quhet 6s. Sigurisht që tashmë është bërë traditë që Apple do ta transmetojë direkt eventin në faqen e sajë zyrtare. Për të parë eventin live ju duhet të keni një iPhone, iPad, iPod Touch, Mac të disponueshëm më Safari, ose një windows 10 që përdor Edge browser. Kjo do të jetë hera e parë që Apple do të suportojë nje PC zyrtarisht për transmetimi direkt të eventit.

Sëbashku me një iOS 9, iPhone i ri, do të ketë një kamer kryesore 12 megapixel, do të filmojë video në 4K (që do të thotë një cilësi 4 herë më e madhe) do të këtë një kamer selfie më te optimizuar sëpashku me praninë e një flashi led frontal. Prezenca e një çip të ri të fuqishëm A9 dhe sensorë të tjerë dytësor do të jetë e pranishme. Mendohet se do të kem një filmim slow montion në 720p dhe në kamerën e përparme këtë vjeshtë. Ndiqni ditët në vijim për më tepër informacion. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment