Apple ka lëshuar iOS 9 beta 5 që midis të reja të shumta ka sjellur edhe 15 sfonde të reja. iPhoneAlbania ka vendosur t'i vendosë për shkarkim të gjithë këto sfonde, në mënyrë që lexuesit e faqes tonë të kenë mundësinë t'i shkrakojnë dhe t'i provojnë edhe në iOS 8 ose në pajisje të tjera të konkurrencës.

Të gjitha sfondet mund t'i shkarkoni falas nga ky link. Sfondet janë të mbledhur në një file .zip që mund t'i bëni extract nga kompjuteri ose direkt nga iPhone me një program që arrin të hapë file të tilla. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment