Ndonjëherë ne nuk jemi të sigurt nëse duam të blejmë një aplikacion ose një lojë. Por tani duke përdorur aplikacionin falas HipStore mund të marrim çdo aplikacion falas. Në fillim hapni këtë link, shtypni Install dhe prisni të instalohet. Hapeni aplikacionin dhe shtypni Trust.


Do të shihni se është ne gjuhën Vietnameze për ta ndryshuar tërhiqni ekranin nga e majta në të djathtë shtypni cái dát dhe zgjidhni anglisht.  Tani mund të kërkoni një aplikacion me pagesë dhe ta merrni falas. Por duhet të krijoni një account kur tju kerkohet. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment