Apple ka lëshuar versionin beta 5 të iOS 9 për zhvilluesit. Ky version duhet të korrigjojë disa bug dhe të përmirësojë performacën e sistemit. Sëbashku me këtë version, Apple ka lëshuar edhe versionin beta 3 publik për të gjithë ato që janë regjistruar në programin beta testing dhe dëshirojnë të testojnë iOS 9.

Në këto momente jemi duke e testuar dhe pas pak do të bëjmë një artikull me të gjitha të rejat që sjell ky version. Qëndroni me ne. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment