Apple sapo ka lëshuar iOS 8.4.1 për iPhone, iPad dhe iPod Touch. Ky përditësim nuk sjell ndonjë funksion të ri por thjeshtë disa korrigjime dhe përmirëime për Apple Music. Nëse keni kryer Jailbreak për iOS 8.4, ju këshillojmë t'i qëndroni larg këtij versioni pasi Apple e ka bllokuar atë.

Ja të rejat që sjell iOS 8.4.1
  • Zgjidh disa probleme që mund të bllokonin aktivizimin e librarisë muzikore të iCloud;
  • Zgjidh një problem që shkaktonte një problem me muzikën që shtonim, duke e fshehur atë, pasi Apple Music ishte i impostuar për të shfaqur vetëm këngët offline;
  • Shton mundësinë për të këngë në një playlist të re nëse nuk egzistojnë të tjera;
  • Zgjidh problemin për të cilin i njëjti album mund të kishte një kopertinë ndryshe në pajisje të ndryshme;
  • Zgjidh problemet që kanë hasur artistët gjatë publikimin të materialeve tek Connect;
  • Korrigjon një gabim me butonin "Like" kur dëgjojmë Beats1. 

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment