Google ka realizuar një version të ri të aplikacionit YouTube për iOS, që tani sjell fuksionin fullscreen - dmth me ekran të plotë - edhe kur një video është në pozicion vertikal (portrait mode). Ndërsa, nëse pajisje është në landscape, atëherë video do të hapet nga cepi në cep siç hapet normalisht.


Përveç këtij funksioni, aplikacioni YouTube tani lejon edhe aktivizimin e njoftimeve për t'u informuar gjithmonë për videot e publikuara nga kanalet ku jemi regjistruar. YouTube për iOS është i disponueshëm falas në App Store. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

5 comments:

 1. i bera update nuk del fullscreen?

  ReplyDelete
 2. Blerim N KrasniqiJuly 25, 2015 at 5:07 AM

  As mu nuk po me funksionon fullscreen vertikal

  ReplyDelete
 3. Fotoja e dyte eshte marre nga nje Smartphone Android dhe jo iOS

  ReplyDelete
 4. Varet nga videoja, provoje një herë me këtë videon e iPhoneAlbania, duhet të funksionojë! http://youtu.be/Yzc95as9NBE

  ReplyDelete
 5. tash po me funksionon super

  ReplyDelete