Falë aplikacionit PlayBox HD për iOS mund të shohim filmat më të rinj në kualitetin HD. Mjafton të keni një pajisje iOS dhe nuk ka nevojë për jailbreak. Si fillim hapni këtë link. Do t'ju instalohet një app, hapeni atë dhe nësë ju kërkohet Apple ID dhe Password shkruani si Apple ID: playboxuser@gmail.com dhe si password: boxHD003 (HD e madhe) dhe aplikacioni do t'ju hapet.

Tani mund të shihni filma sa të doni dhe t'i shkarkoni ato nëse dëshironi. Kujdes: Apple ID dhe password mund të ndryshojnë prandaj ringarkoni faqen herë pas here. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment