Ju mund të përdorni iFile nga Cydia për të përkthyer në shqip gjuhën e SpringBoard ose të aplikacioneve. Në fillim duhet të shkaroni iFile nga Cydia (duhet të keni kryer jailbreak guida jonë). Më pas, nëse doni të përktheni një app shkoni tek var/mobile/Applications/emri i app/emri i app.app
aty gjeni disa foldera me .lproj në fund.

Shkoni tek gjuha që dëshironi të përktheni (p.sh English.lproj). Ose mund të përktheni pjesë të tjera të iDevice si SpringBoard, Settings edhe Cydia duke kërkuar lproj dhe duke zgjedhur Hierarchy tek kërkimi. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment