Tashmë besoj se të gjithë e njihni lojën Subway Surfers. Në këtë artikull do të shohim se si të jemi të parët në këtë lojë me anë të një hack. Guida funksionon si për pajisjet pa jailbreak ashtu edhe për ata që kanë bërë jailbreak.

Si të veproni nëse nuk keni bërë Jailbreak:
1. Ju nevojitet iFunbox (shkarkojeni tek http://i-funbox.com)
2. iTunes (http://apple.com/iTunes)
3. Një pajisje iOS
4. Hack (shkarkojeni këtu)

Si të veproni nëse keni një pajisje jailbroken:
iFile dhe hack

Shkarkoni Programet e mësipërme. Lidheni pajisjen tuaj me konjuterin. Hapni iFunBox. Shkarkoni Hackun dhe më pas folderin documents tek subway surfers zëvendesojeni me të shkarkuarin. Tani hapni Subway Surf dhe e gëzofshi Hakimin. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment