Apple ka patentuar një teknologji të re që parashikon integrimin e disa sensorëve brenda logos së Apple që ndodhet në pjesën e pasme të iPhone. Kjo patentë quhet "Konektorë elektrikë të fshehur" dhe parashikon instalimin e sensorëve të vertetë brenda mollës së kafshuar.

Për shembull, duke mbështetur gishtin mbi logo, iPhone mund të identifikojë frekuencë kardiake ose informacione të tjera që kanë të bëjnë me përdoruesin, si për shembull shenjat e gishtërinjve. Apple parashikon edhe mundësinë e integrimit të këtyre sensorëve brenda shkronjave që ndodhen në pjesën e pasme poshtë! /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment