Repoja zyrtare e iPhoneAlbania në Cydia përditësohet për iOS 8.4. Tani do të gjeni në repon tonë të gjitha programet më interesante për iPhone Jailbroken, edhe ato me pagesë do t'i gjeni falas. Momentalisht numri i programeve është shumë i vogël pasi sapo kemi nisur përditësimin e tyre, por shumë shpejt do të gjitha të gjitha tweak-et më të domosdoshëm.

Cilido nga ju mund ta shtojë repon tonë në Cydia dhe të instalojë gjithçka çfarë ne kemi vënë në dispozicion. Çdo material që ne publikojmë është falas dhe i testuar nga stafi ynë. Jemi të gatshëm të pranojmë zhvillues të rinj shqiptarë ose krijues temash të cilët mund të përdorin repon tonë për të publikuar materialet e tyre falas. Nëse dëshironi të na dërgoni materialet tuaja në, na kontaktoni.

Repo: iphonealbania.myrepospace.com

0 komente:

Post a Comment