John Sculley, ish CEO i Apple dhe gjithashtu një partner i ngushtë i Steve Jobs, ka rrëfyer në një intervistë disa kuriozitete mjaft interesante rreth të kaluarës së kompanisë. Ai ka deklaruar se në vitin 1984 Jobs ka qenë mjaft i tërhequr nga ideja e një produkti të veçantë që do të quhej "Mac Phone".

Një smartphone që përdorte të njëjtin sistem operativ me kompjuterin Mac. Sculley ka pohuar se ka patur intuitën të kuptojë se smarphone do të bëhej "the next big thing", por Jobs ecte në rrugën e duhur që në atë kohë, duke imagjinuar një "Mac phone". /iPhoneAlbania

1 comment:

  1. Aa mundem me hap video em 1080p apo vetem keshtu me 720p iphone 6

    ReplyDelete