Nintendo është gjithmonë e më pranë platformës mobile: këtë e konfirmojnë edhe deklaratat dhe risitë e fundit të prezantuara nga kjo kompani gjatë konferencës E3 në Los Angeles. Ai që ka folur ka qenë Shitaro Asako, CEO i DeNa Corporation, që ka prezantuar disa detaje të reja të rëndësishme rreth bashkëpunimit midisa Nintendo dhe Kyoto për realizimin e lojërave për smarphone dhe tablet.

Lojërat mobile do të zhvillohen krejtësisht nga Nintendo: ne të DeNa do të merremi vetëm me infrastrukturën online dhe me pjesën burokratike që nevojitet për të qenë online në App Store dhe Google Play. Objektivi jonë është që të lançojmë 5 lojëra, të pesë kategorive të ndryshme, brenda muajit Mars 2017, për të kënaqur çdo lloj lojtari - ka pohuar ai. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment