iPhone i ardhshëm, që besohet se do të quhet iPhone 6s, pritet të vijë me 32GB memorie ose edhe më shumë. Duke cituar disa burime të brendshme, “M.I.C. Gadget” shkruan se telefoni i ri i Apple do të vijë me tre versione të ndryshme sa i përket kapacitetit të memories, pasi në treg do të jenë iPhone me 32, 64 dhe 128GB memorie.

Më herët, ishte njoftuar se iPhone i ri do të ketë vetëm 16GB memorie, gjë që mërziti të gjithë përdoruesit, të cilët prisnin që kapaciteti i memories të rritej nga Apple. Sipas njoftimeve të fundit, iPhone 6S dhe 6S Plus do të jenë në treg në Kinë, ashtu edhe sikurse në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, më 18 shtator të këtij viti. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment