CNET ka realizuar një video me të vërtetë interesante për të ripërshkuar historinë e dizajnit të smarphone-ve, nga viti 2007 e deri në ditët e sotme. Le të shohim sëbashku se si ka evoluar dizajni i telefonëve të zgjuar dhe sa rrugë kanë bërë këto pajisje që na shoqërojnë çdo ditë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment