Elvana Gjata ka publikuar klipin më të fundit të këngës ‘Love Me’, një bashkëpunim me këngëtarin Bruno. Xhirimet e klipit janë realizuar në Prizren dhe klipi është filmuar me një iPhone, metodë kjo e përdorur edhe nga këngëtarë të tjerë të huaj.


Elvana në klip luan rolin e një ciganeje, ndërsa Bruno i bie kitarës dhe të dy duket se argëtohen teksa luajnë e kërcejnë bashkë, apo bëjnë selfie nga telefoni. Teksti është i thjeshtë dhe kënga do të jetë e ‘përtypshme’ nga të gjithë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment