Apple ka lëshuar iOS 9 beta 3 për iPhone, iPad e iPod touch për të gjithë zhvilluesit që janë të regjistruar në Developer Program të kompanisë. Siç pritej, ky version i ri beta sjell Apple Music në iOS 9, por risitë nuk mbarojnë me kaq. Për këtë ju ftojmë të qëndroni me ne për të zbuluar të rejat.

iOS 9 beta 3 është i disponuezhëm për të gjithë ato që kanë instaluar iOS 9 beta 1 ose beta 2, direkt nga Settings > General > Software Update. Jemi duke testuar iOS 9 beta 3 dhe së shpejti do të bëjmë një artikull me të rejat më interesante që sjell ky version. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment