Apple ka lëshuar për zhvilluesit versionin beta të iOS 8.4.1. Ky version vjen në një javë distancë nga iOS 8.4 dhe me sa duket nuk përmban ndonjë risi të rëndësishme. Me iOS 9 në fazë testimi, iOS 8.4.1 do të jetë me shumë mundësi përditësimi i fundit i iOS 8. Sëbashku me këtë sistem është lëshuar edhe  OS X 10.10.5 Beta për kompjuterat Mac. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment