Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

-  Paper Keyboard, nga 0,89, falas /iPhone
Me këtë aplikacion mund të përdorim një copë letre si tastierë. Funksionon shumë thjeshtë: pasi të keni printuar këtë file PDF, mjafton të mbështetni iPhone me ekranin e drejtuar nga ju në hapësirën e përkufizuar në letër.


Pig Shot, nga 0.79€, falas. /iPhone, iPad
Pig Shot është një lojë që krijon vartësi dhe ajo që duhet të bëni është të lëshoni me një kërrabë, një derrkuc. Duhet ti jepni forcën e duhur e ta lëshoni sa më lart të mundeni. Kini kujdes sepse gjatë rrugës do të dalin pengesa të ndryshme kështu që duhet të perfeksiononi nishanin. Në qoftë se gjatë lëshimit kapni lulelakrat do të fitoni shpejtësi dhe derrkucio do të fluturojë më larg.


- Glow Puzzle, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Glow Puzzle është një lojë me temë kuic ku ju duhet të lidhni të gjitha linjat me pikat që loja vë në dispozicion. Është një lojë që do t'ju bëjë përvete edhe sigurisht një mënyrë e mirë për të kaluar kohën e lirë.


iAngle Meter Pro, nga 1.79€, falas. /iPhone 
Ky aplikacion na lejon të masim kënde, duke shfrytëzuar sensorin e përafërsisë së iPhone. Sot versioni Pro mund të shkarkohet falas. Programi na lejon të masim këndë në dy mënyra. E para është mënyra direkte, ku ju mbështesni iPhone në sipërfaqen e këndit që doni të matni dhe mënyra e dytë është të matni këndin në distancë deri në 1 kilometër duke shfrytëzuar kamerën e iPhone.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment