Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

FX Photo Studionga 1,79€, falas /iPhone, iPad
Fx Photo Studio është një aplikacion mjaft interesant që ju lejon të modifikoni fotot tuaja me efekte nga më të ndryshmet, dhe vetëm sot mund ta shkarkoni falas. Me këtë aplikacion ju mund të rregulloni ngjyrat e fotove tuaja. Falë FX Photo Studio ju mund edhe te shkruani ne fotografine tuaj.


PhotoTangler Collage Maker, nga 1.59€, falas. /iPhone
Ky aplikacion na lejon të krijojmë në mënyrë shumë të thjeshtë kolazhe me fotografitë që kemi ruajtur në iPhone. Sot mund ta shkarkoni falas nga App Store.


World History Atlas, nga 9.49€, falas. /iPhone, iPad
World History Atlas është një program i cili i dedikohet të apasionuarve të historisë. Ai do t'ju tregojë në një hartë interaktive ndarjen e shteteve në periudha të ndryshme kohore. Gjithashtu do t'ju japë shumë informacione në lidhje me çdo periudhë.


Gas Tycoon 2, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Gas Tycoon është një lojë mjaft e bukur ku ju duhet të lidhni të gjithë tubat e gazit për të ndezur zjarrin e vatrava që do të shfaqen në çdo nivel. Ja vlen ta provoni këtë lojë në kohën tuaj të lirë. 


Color Accent, nga 0.89€, falas /iPhone, iPad
Një nga aplikacionet më të mira të kësaj kategorie: na lejon të eliminojmë ngjyrat nga sfondi i një fotografie në mënyrë shumë të saktë dhe profesionale. Një aplikacion që duhet ta provoni patjetër.


Chess*, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Kjo lojë i dedikohet të gjithë të apasionuarve të lojës shah dhe mund të shkarkohet falas për ditën e sotme. Loja ka një grafikë mjaft të thjeshtë dhe sigurisht për ju që dini të luani do të jetë një mënyrë e mirë për të kaluar kohën e lirë.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment