Kompania e telefonisë celulare “AMC” bëhet “Telekom Albania”, pas bashkimit të saj me rrjetin e gjerë gjerman të komunikacionit “Deutsche Telekom”. Duke iu bashkuar pjesës më të madhe të vendeve europiane, ku vepron “Deutsche Telekom”, “T Mobile” përveç rrjetit 4G premtoi ofrimin e një sërë shërbimesh inovative për abonentët e saj.

Deutsche Telekom është një nga operatorët më të mëdhenj të telekomunikacionit në botë, i pranishëm në rreth 50 vende, me mbi 142 milionë klientë në telefoninë e lëvizshme, 31 milion klientë në shërbimet fiks dhe mbi 17 milionë linja broadband në mbarë botën.

Ja paketat e Telekom Albania:

0 komente:

Post a Comment