TaiG ka lëshuar një përditësim të ri të programit që bën të mundur Jailbreak për iOS 8.1.3, iOS 8.2 dhe iOS 8.3. Në versionin e ri 2.1.3, janë korrigjuar disa probleme dhe është përmirësuar edhe koha e kryerjes së jailbreak që në disa pajisje ishte shumë e gjatë. Le t'i zbulojmë sëbashku të rejat që sjell versioni i fundit i TaiG Jailbreak.

 • Korrigjon problemin e bllokimit të Jailbreak në 20%;
 • Përditëson programin Cydia në versionin 1.1.18 dhe UIKitTools në versionin 1.1.1.0;
 • Korrigjon problemin e mungesës së ikonave pas jailbreak;
 • Zgjidh problemin e ndezjes së iPhone 4S pas jailbreak;
 • Zgjidh edhe problemin e TaiG Jailbreak kur ekzekutohet në virtual machine. 

Mund të shkarkoni versionin e fundit të TaiG Jailbreak nga këtu. Nëse dëshironi të kryeni Jailbreak, ju ftojmë të ndiqni Guidën tonë hap pas hapi. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

10 comments:

 1. As me kete version nuk po e njeh programi Taig idevice-in,me ndihmoni dikush qfare te beje.??

  ReplyDelete
 2. Nuk e njeh idevice-in programi Taig as versioni i ri 2.1.3, ka mundesi dikush te me ndihmoj..??

  ReplyDelete
 3. Nuk po mundem te beje jaibreak as me kete versioni te ri pasi qe nuk po e njeh idevice-in ky programi Taig,dikush te me ndihmoj..??

  ReplyDelete
 4. O admina pse spo muj me bo upgrade Appsync ios 8.3 cydia , disa aplikacione spom bojn mi marr nte appstore nepermjet linstores , si po hi mi marr pom qesin prej programit , a ka naj ndihm .

  ReplyDelete
 5. Ju lutem shum vec cet pergjigjje kthema a bon ne cfardo versioni te itunes qikjo version i ri

  ReplyDelete
 6. A ben per IPhone 4S mir Jailbreak

  ReplyDelete
 7. Jailbreak bën edhe për iPhone 4S. Ka pak ditë që është lëshuar dhe ka ndonjë problem të vogël

  ReplyDelete
 8. Po, funksionon dhe me versionin e fundit të iTunes

  ReplyDelete
 9. A do te del ndonje version i ri i jailbreak qe do ta permitesoje edhe per 4S?

  ReplyDelete