Me anë të aplikacionit Relook mund të nxirrni në pah bukurinë natyrale të një fotoje që shfaq fytyrën e një personi. Shtresim i lëkurës bright-3 dhe teknikat e tjera të Relook, ofrojnë një rezultat natyral dhe transformojnë çdo foto në një portret të vërtetë. Me anë të këtij aplikacioni mund të fshehni poret, rrudhat dhe dhjamin në mënyrë që fytyra juaj të duket sa më natyrale.

Mund të ndriçoni tonin e lëkurës tuaj, të eliminoni pjesët e kuqe, të shndritni ngjyrën e syve, të shtoni intensitet dhe të sistemoni dritën dhe hijet. Soft-Color është një funksion i avancuar që ju lejon të modifikoni tonin e fytyrës duke zgjedhur midis formave të ndryshme ndriçimi. Ndërsa funksioni Clarity ndjerr në pa pjesë të caktuara.


Relook është e disponueshme në App Store me çmimin 3,99€. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibëm me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment