Nuk ka vonuar, TaiG ka lëshuar menjëherë versionin 2.2.0 të programit të tij që ofron mundësinë për të bërë Jailbreak edhe për versionin më të ri iOS 8.4. Pak minuta më parë ju sinjalizuam një Jailbreak të realizuar nga grupi "PP25" që në të vërtetë thjeshtë ka vjedhur një exploit të zbuluar nga TaiG.

Ne kemi vendosur të mbështesim këto të fundit, të cilët janë autorët e vërtetë të këtij Jailbreak. Versionin e fundit të TaiG Jailbreak mund ta shkarkoni nga ky link. Guida është e ngjashme me atë të iOS 8.3 dhe ju ftojmë të ndiqni artikullin tonë këtu. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment