iOS 8.4 sapo është lëshuar, por menjëherë ka mbërritur edhe Jailbreak për këtë version! Programi që bën të mundur një gjë të tillë është PP Ghost. Një lajm i mirë për të gjithë ato përdorues që kanë vendosur të instalojnë iOS 8.4. Mund të shkarkoni programin PP Ghost nga më linku i më poshtëm.


Programi funksionon dhe është testuar nga shumë lexuest të faqes tonë. Megjithatë, ne ju ftojmë të prisni pasi për momentin pjesa më e madhe e programeve të Cydia-s nuk janë kompatibël me iOS 8.4 pasi akoma nuk është lëshuar Cydia Substrate. Pas pak do të publikojmë edhe një guidë më të detajuar se si të bëni Jailbreak për iOS 8.4. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment