Në shtator, përveç pasardhësve të iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus, Apple mund të prezantojë edhe versionin ekonomik dhe plot ngjyra: iPhone 6c. I realizuar me një dizajn të ngjashëm me iPhone 6, modeli iPhone 6c nuk do të jetë prej metali por me material plastik. Në konceptin e realizuar nga SET Solutions, Apple Watch Sport do të bëhet një shok ideal i iPhone 6c falë rripave të krijuar me të njëjtat ngjyra. /iPhoneAlbania


0 komente:

Post a Comment