Edhe pse Apple e prezantoi si një risi ekskluzive për iPad, ju njoftojmë se funksioni "trackpad" me dy gishta për tastierën e iOS 9, do të jetë i disponueshëm edhe për iPhone. Falë këtij funksioni, përdoruesit iPhone mund të transformojnë tastierën e pajisjes së tyre në një trackpad të vërtetë, thjeshtë duke prekur tastierën me dy gishta. Pasi të keni aktiizuar këtë funksion, mund të spostoni kursorin dhe të kryeni një veprim në mënyrë më komode. /iPhoneAlbania


0 komente:

Post a Comment