Saurik ka lëshuar njue përditësim të programit Cydia që tani arrin në versionin 1.1.18 duke mbështetur krejtësisht sistemin iOS 8.3. Për të shkarkuar këtë përditësim nuk duhet të bëni gjë tjetër veçse të instaloni përditësimin e paketë Cydia Installer dhe të prisni një respring të pajisjes.

Nga të rejat që sjell ky version është edhe korrigjimi i një problemi që ndalonte shtimin e repove lokale në listë. Gjithashtu zgjidh edhe disa problem të iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus me hapjen fillestare të programit Cydia. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

6 comments:

 1. E kam iphonin jailbreak ios8.3
  Cfare duhet te bej qe app me pagese qe i shkarkoj falas nepermjet appcake te njihen ne AppStore?

  ReplyDelete
 2. ti blesh ne appstore

  ReplyDelete
 3. disqus_W4RWz9bVCoJune 26, 2015 at 12:00 AM

  Qysh me

  ReplyDelete
 4. disqus_W4RWz9bVCoJune 26, 2015 at 12:00 AM

  Qysh me instalu cydia ne IOS 8.3

  ReplyDelete
 5. shumm e thjesht koka weq ne cydia lypje cydia installer edhe ja boni modifiky tani i mshoni rii install edhe ndreqet .

  ReplyDelete
 6. a esht duke funksionuar linkstore ne ios 8.3

  ReplyDelete