Kur një pajisje ngjall një interes të veçantë në treg nisin të shfaqen teste nga më të çuditshmit që mund të imagjinoni, kemi kaluar nga shtryllësja klasike tek gjuajtja me sniper. Por a keni imagjinuar ndonjëherë që midis këtyre testeve do të shikonim një ditë edhe zhytjen në RedBull?

Protagonistët e këtij testi janë iPhone 6 dhe Galaxy S6 Edge. Pavarësisht se asnjëra nga këto pajisje është rezistente ndaj ujit, shohim që deri në minutin e 8 të dyja pajisjet funksionojnë shumë mirë. Pas nëntë minutash, Galaxy S6 Edge është i pari që ndalon së funksionuari kundër 30 minutave të iPhone 6. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment