Apple ka regjistruar një patentë të re që mund çojë në zhdukjen e vijave të antenave në pjesën e pasme të iPhone. Bëhet fjalë për një lloj të ri materiali që mund të përdoret për të vendosur brenda tij antenat e modelit të ardhshëm të iPhone. Falë kësaj zgjidhjeje, Apple mund të fsheh antenat që shohim në modelet aktuale.

Kompania shkruan në këtë patentë se bëhet fjalë për një "sfidë në dizajn, që do i lejojë të ruajë një aspekt elegant dhe koherent me pjesën tjetër metalike, duke i fshehur në brendësi pjesët e tjera më komplekse". /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment