Engadget.com ka bërë një krahasim midis disa prej shërbimeve më të njohura të muzikës në streaming dhe shërbimit të ri "Apple Music" që u prezantua gjatë WWDC 2015. Pse të blini një këngë ose album muzikor nëse tashmë keni mundësinë të shfrytëzoni shërbime të ndryshme të muzikës në streaming që ofrojnë mundësinë që të zgjidhni muzikën që preferoni?

Pikërisht për këtë arsye Engadget ka vendosur të bëjë një përbledhje të shkurtë të shërbimeve më të njohura të muzikës në streamig, duke krahasur shërbimin e ri Apple Music me Spotify, Rdio dhe Google Play Music. Mungon Deezer, që është i vetmi shërbim që është i disponueshëm në Shqipëri dhe ofrohet falas me paketën "Vitamina" të AMC. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment