Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa prej aplikacioneve më interesante në ofertë për ditën e sotme:

- Translator Pro, nga 5.79€, falas. /iPhone
Translator Pro është një program mjaft profesional i cili na jep mundësinë të përkthejmë një fjalë në shumë gjuhë të botës. Në qoftë se jeni një person i cili udhëtoni shumë, atëher ja vlen ta merrni këtë program.


Skill Game, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Në këtë lojë ju duhet të lidhni numrat që shfaqen mbi letër pa prekur vizat e tjera. Duhet të jeni të shpejtë dhe të shkathët sepse koha është armiku juaj. Ja vlen ta provoni edhe këtë lojë.


Drop The Chicken 2, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Në këtë lojë ju duhet të ndihmoni gjelin Chuck të arratiset nga ferma ku ai jeton. Pasi ka kalur disa vite duke punuar si akrobat, ai do të lëshojë veten e tij nga një kanon dhe ju duhet ta drejtoni që ai të shpëtoje nga ferma. Mund të përdorin disa stile akrobacie gjatë lojës, stile që do i mësoni edhe me kalimin e misioneve.


Wake Up Pro Alarm, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Wake Up Pro Alarm është një program mjaft i dobishëm dhe i thjeshtë për tu përdorur i cili do të na japë mundësinë të kemi në iPhone ose iPad një zile zgjidhmi mjaft të veçantë dhe inteligjente në të njëjtën kohë. Sot mund ta shkarkoni falas dhe të zbuloni funksionet e këtij programi.


Mech Guardian, nga 1,79€, falas /iPhone, iPad
Mech Guardian është një lojë që trajton një argument mjaft delikat. Pas qindra vitesh që njeriu ka braktisur tokën, të gjitha mbeturinat janë transformuar në përbindësha, duke e ndotur akoma më shumë tokën, por një ka ende një roje që duhet ta mbrojë atë. Loja është shumë e thjeshtë, sa më shumë përbindësha të kapni aq më shumë pikë do të mblidhni.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment