Përpara pak ditësh kemi publikuar një artikull me 50 tweas që punojnë me iOS 8.3. Por këto nuk ishin të vetmit. Sot kemi vendosur të sjellim edhe 50 tweaks të tjerë mjaft interesantë që punojnë me iOS 8.3. Nëse dëshironi të kryeni Jailbreak për iOS 8.3, ndiqni guidën tonë nga ky link.

50 Tweaks të tjerë që punojnë me iOS 8.3:

 • AppSync Unified - http://cydia.angelxwind.net/
 • GBA4iOS - http://www.gba4iosapp.com/
 • FreeFall - http://apt.steverolfe.com
 • BioLockdown
 • SwipeSelection Pro
 • Eclipse 2
 • Protean
 • CCControls
 • TypeStatus
 • Wink - http://repo.fortysixandtwo.com/
 • MiniPlayer
 • GroovyLock
 • iWidgets
 • Cylinder
 • StatusVol X - http://apt.steverolfe.com
 • SafariDownloader+
 • Infinidock
 • Popular
 • CustomNotificationSound
 • BottomBar - http://skyfrost.github.io/repo
 • Slices
 • Gauss
 • SwitchSpring
 • Space Text
 • LastApp
 • IconRenamer
 • Polus
 • StatusBright
 • Almpoum
 • 20 Second Lockscreen
 • ReturnToSender - http://skyfrost.github.io/repo/
 • mikoto - http://cydia.angelxwind.net/
 • Hold2Speak
 • DoubleTapToSleep
 • JellyLockUnified Beta - http://cydia.angelxwind.net/
 • Eclair
 • Melodic
 • Skrollerz
 • BerryC8
 • CrazyClock
 • MultiIconMover+
 • AFVideo
 • Harbor
 • QR Mode
 • Pasithea
 • Vex
 • LockTate
 • Fuse
 • VideoPane
 • iTouchSecure

Këto ishin edhe 50 programet e përzgjedhura nga iDownloadBlog. Jailbreak për iOS 8.3 ka pak ditë që është lëshuar dhe programet kryesore të Cydia-s kanë nisur të përditësohen. Së shpejti do të kemi një listë më të gjatë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment