Tani që TaiG e ka përditësuar Jailbreak për iOS 8.3 duke sistemuar problemet me Cydia Substrate, ka ardhur koha që të eksplorojmë disa nga programet e disponueshme në Cydia që funksionojnë për iOS 8.3. iDownloadBlog ka realizuar një video me 50 tweaks të ndryshëm që mbështesin sistemin e fundit iOS.

Lista tweaks që funksionojnë me iOS 8.3:


Gjatë ditëve në vazhdim ne do ju njoftojmë për përditësimet e programeve më të famshme të Cydia-s dhe për programe të tjera interesante që do të prezantohen. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment