Mirësevini në takimin e tetë me #WallpaperOfTheWeek, rubrikën më të re në iPhoneAlbania ku ofrojmë sfondet më të reja për iPhone dhe iPad, për t'i dhënë një pamje më të bukur dhe më të veçantë pajisjes tuaj. Çdo javë do të publikojmë dy sfonde falas për shkarkim, që përshtaten më së miri me versionet e fundit të iOS dhe me të gjitha llojet e pajisjeve Apple. Pa humbur kohë, le të zbulojmë sfondet e kësaj jave.


PuplaLakeMountainSi t'i shkarkoni?

Është shumë e thjeshtë. Mund t'i shkarkoni direkt nga iPhone ose iPad. Hapni këtë artikull nëpërmjet shfletuesit Safari, zgjedhni sfondin për pajisjen që dëshironi dhe shtypni butonin Download për ta shkarkuar. Menjëherë do të hapet imazhi i zgjedhur që mund ta shpëtoni dhe ta përdorni si sfond. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment