Tani është zyrtare: Shazam do të shtojë se shpejti disa funksione të reja dhe do të jetë në gjëndje të njohë filmat, spektaklet televizive dhe spotet publicitare, përveç një numri të madh këngësh dhe objektesh! Versioni i ri i Shazam pritet të vijë javët e ardhshme në App Store.

Gjithçka do të jetë e mundur falë fotokamerës së iPhone, që do të arrijë të njohë objektet falë kodit të objekteve. Falë bashkëpunimit me kompani të mëdha si Disney dhe HarperCollins, do të mjaftojë të fokusoni posterin e njue filmi për të patur informacione të ndryshme rreth tij dhe të shikoni edhe trailerin. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment