Milioner Shqipëri 2015 është versioni i ri në gjuhën shqipe i lojës së famshme "Kush do të bëhet Milioner". Falë arkivës të pasur me pyetje, ju do te keni fatin të shikoni disa pyetje dhe të konkuroni për sa kohë të doni. Ju mund të konkuroni me miqtë tuaj dhe gjithashtu mund të kontrolloni aftësitë tuaja individuale. Njohuritë tuaja të përgjithshme do të zgjerohen.

Ju mund të luani kur të doni edhe pa pasur internet: në autobus, metro apo në zyrë ose shtëpi. Opsionet që ofron: Ju mund të keni të drejtat e xholit të cilat janë: të telefononi miqtë tuaj, të pyesni publikun dhe mund të zgjidhni të eliminoni dy nga mundësitë për t’ju përgjigjur pyetjes.


Milioner Shqipëri 2015 është i 
disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 6.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

1 comment: