Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme:

Framatic Pro, nga 1.79€, falas. /iPhone
Framatic Pro është një program i cili do të na japë mundësinë të krijojmë albume fotografike duke zgjedhur fotot që duam, edhe më pas ti publikojmë ato në Facebook apo Twitter. Ja vlen ta merrni këtë program. 
Survivalpedia, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Në këtë program do të gjeni libra virtualë të cilat do t'ju japin çdo informacion në lidhje me trajnimet e mbijetesës së një ushtari në luftë dhe ku do qoftë. Pra ky program është një mini motorr kërkimi në iPhone-in tuaj. Në qoftë se jeni të apasionuar mbas ushtrisë së një shteti dhe çdo informacion që ka të bëjë me të, ky program është programi i duhur për ju.


Anodia, nga 2,69€, Falas /iPhone, iPad
Në këtë lojë topi nuk do të thyejë thjeshë disa blloqe, por objektet do të ndryshojnë nga njëri nivel në tjetrin. Llampa, pemë, forma gjeometrike, etj: Anodia ofron ambiente të ndryshme për të gjitha shijet. Dhe ndryshimet nuk janë thjeshtë estetike. Të gjitha këto pengesa reagojnë në mënyra të ndryshme me topin. Loja është mjaft argëtuese dhe ju këshillojmë ta provoni.


He Likes The Darkness, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
He likes the darkness është një lojë në të cilën ju do të ndihmoni Paul të mbjetojë në botën e tij të errët duke mbledhur sa më shumë yje në 5 botë të ndryshme me mbi 70 nivele loje. Ja vlen ta provoni në kohën tuaj të lirë. Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti.Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment