Shazam nuk kënaqet me njohjen e pjesës më të madhe të këngëve të planetit, por kërkon të arrijë edhe më lart. Objektivi? Njohja e objekteve! CEO i Shazam, Rich Riley ka deklaruar se Shazam duhet dhe dëshiron të zhvillohet akoma më tepër...

Falë një sërë investimesh milionere, duke shfrytëzuar një fotokamera dhe aplikacionin Shazam, pas pak vitesh do të jetë e mundur njohja e objekteve, vendeve dhe monumenteve nëpërmjet një realiteti të zmadhuar. Ka ende shumë punë për të bërë, por e ardhmja është kjo. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment