Nëse jeni në kërkim të një shërbimi VPN të shpejtë, të thjeshtë për t'u përdorur dhe me çmime të arsyeshme, atëherë ju këshillojmë të provoni IPVanish, lider në këtë sektor. Ofron me mijëra adresa IP në të gjitha shtetet më të rëndësishme. Mbështet protokollet OpenVPN, L2TO dhe PPTO. Njëherë që keni bërë abonimin për një periudhë të caktuar, do të keni të drejtë të lidheni në të gjithë serverat e tyre në të gjithë botën.

Tani iPVanish vjen edhe me një aplikacion për iPhone dhe iPad. Ju mund të shkarkoni aplikacionin falas nga App Store dhe të lidheni me më shumë se 7000 adresa IP në 62 qytete nga 47 shtete në të gjithë botën. Në këtë mënyrë ju mund të shikoni Netflix, Hulu, evenimente të ndryshme sportive kudo që të ndodheni, në mënyrë të sigurtë.


Paketat e disponueshme:
7 ditë abonim - $1.99
30 ditë abonim - $9.99
90 ditë abonim - $26.99
1 vit abonim - $74.99

Nëse jeni të interesuar mund të gjeni më shumë informacion rreth IPVanish këtu. Gjithashtu ju kijtojmë se aplikacioni IPVanish është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone dhe iPad. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment