Nëse ju ndodhur ndonjëherë të kërkoni në Google nëpërjet shfletuesit Safari dhe në vend të hapësirës të shtypni pika, ky është një problem i tastierës iOS duke qenë se ka një layout të veçantë për Safari. Butoni "hapësirë" është shumë më i ngushtë se normalisht, dhe kjo na bën që shpesh të shtypim pa dashje butonin e pikës (".") që ndodhet ngjitur me të.

iOS 8.3 e zgjidh më në fund këtë problem. Në versionin e ri të sistemit operativ që duhet të jetë i disponueshëm në fund të muajit prill, është modifikuar tastiera për Safari, që tani e ka butonin "hapësirë" në përmasën e duhur. Në këtë mënyrë nuk do të shkruajmë më fjali plot me pika kur përdorim Safari. /iPhoneAlbania

8 comments:

 1. familiaris drushtvoMarch 15, 2015 at 8:45 AM

  Jailbreak ios8 including Beta versions - 100% WORKS!!!
  http://www.lifeborder.com/2015/03/01/how-to-jailbreak-ios-8ios/

  ReplyDelete
 2. familiaris drushtvoMarch 15, 2015 at 8:47 AM

  Jailbreak ios8 including Beta versions - 100% WORKS
  http://www.lifeborder.com/2015/03/01/how-to-jailbreak-ios-8ios/

  ReplyDelete
 3. familiaris drushtvoMarch 15, 2015 at 8:47 AM

  Jailbreak ios8 including Beta versions - 100% WORKS
  http://www.lifeborder.com/2015/03/01/how-to-jailbreak-ios-8ios/

  ReplyDelete
 4. familiaris drushtvoMarch 15, 2015 at 8:47 AM

  Jailbreak ios8 including Beta versions - 100% WORKS!
  http://www.lifeborder.com/2015/03/01/how-to-jailbreak-ios-8ios/

  ReplyDelete
 5. familiaris drushtvoMarch 15, 2015 at 8:49 AM

  Jailbreak ios8 including Beta versions - 100% WORKS!!!
  http://www.lifeborder.com/2015/03/01/how-to-jailbreak-ios-8ios/

  ReplyDelete
 6. A ka jailbreak per iOS 8.3?

  ReplyDelete
 7. a ka jailbreak per ios 8.2

  ReplyDelete
 8. Dendi.. kam marr itunes verzionin e fundit e poashtu edhe taig versionin e fundit edhe nuk e di pse nuk ben ngelet 20% !?

  ReplyDelete