Apple ka publikuar të dhënat e saj të fundit për shkallën e adoptimit të iOS, dhe versioni i saj i fundit iOS 8 është instaluar në 77 për qind të të gjitha pajisjeve Apple. iOS 7 tani përbën 20 për qind të pajisjeve të Apple sikurse iPhone, iPad dhe iPod Touch, dhe kjo paraqet një rënie nga 22 sa ishte muajin e kaluar. Versionet më të vjetra të sistemit operativ të Apple përbëjnë rreth 3 për qind të pajisjeve. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment