BalkanWeb, aplikacioni zyrtarë i portalit të njohur shqiptar vjen me një dizajn të ri dhe disa rregullime. Ndër të rejat e tjera që sjellë ky version, janë edhe Gazeta Shqiptare, RASH dhe shumë kategori të reja e shërbime.

Mund të njiheni në kohë reale me të rejat më të fundit nga vendi dhe nga bota direkt nga iPhone dhe iPad. Përvec, lajmeve, fotogalerive dhe videove, aplikacioni do të ofrojë dhe shërbimet e tjera të faqes online, News24 Live, Radio RASH, parashikimin e Motit, Shtypin e Ditës, Horoskopin, Këmbimin Valutor, Këndin e Gatimit si dhe sondazhin javor.

BalkanWeb, që nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000, është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto dhe video në kohë reale. Mbulon me lajme të gjithë shqipërinë dhe rajonin, ajo i përfshin të gjitha kategoritë: shqipëri, politik, kosovë, sociale, ekonomi, sport, kronika, lajme me orë, periferi, rajon, bota, analiza, intervista, kulturë, teknologji, informatikë, sondazhe, forum, blog, diskutime, horoskop, parashikimi i motit, balkanweb tv, fotogaleri etj.

BalkanWeb është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 6.0 ose një version më të ri. Është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment