iTunes Store, App Store, iCloud e iBooks Store janë rikthyer më në fund online pas rreth 11 orësh. Që sot në mëngjes shumë përdorues kanë patur probleme në përdorimin e App Store dhe të gjithë shërbimeve të tjera të lidhura me të, duke e bërë të pamundur shkarkimin e aplikacioneve, librave dhe këngëve. Tani të gjitha problemet janë sistemuar dhe çdo gjë është kthyer në normalitet. /iPhoneAlbania

1 comment: