Një lajm i mirë për të gjithë ata që janë në kërkim të një hapësire shtesë për të ruajtur file-t e tyre. Microsoft dhuron 100GB hapësirë shtesë në OneDrive për 2 vjet. Çdo gjë është krejtësisht falas, mjafton thjeshtë të vendosni emrin tuaj dhe password-in në faqen zyrtare të dedikuar kësaj oferte.

Nuk është ende e qartë nëse bëhet fjalë për një ofertë të limituar apo që do të përfundojë pasi të arrihet një numër i caktuar përdoruesish, kështu që ju këshillojmë të përfitoni sa më shpejt që të mundeni nga kjo mundësi. Në këtë mënyrë do të keni më shumë hapësirë për të shpëtuar fotot dhe materialet tuaja. Vizitoni këtë link. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment