Microsoft ka lëshuar sot një përditësim të aplikacioneve Excel, Word dhe PowePoint për iOS, duke sistemuar disa probleme të vogla dhe duke sjellur më në fund edhe suportin për iCloud. Tani çdo përdorues mund të hapë, modifikojë dhe shpëtojë dokumenta duke përdorur iCloud.

Paketa Microsoft Office, e cila përfshin Word, Excel dhe PowerPoint, është e disponueshme falas për iPhone dhe iPad. Në këtë mënyrë të gjithë ne mund të kryejmë punët tona direkt nga telefoni jonë pa patur nevojë për një kompjuter. /iPhoneAlbania

Immagine per Microsoft Word

Word

MICROSOFT
Falas

Immagine per Microsoft Excel

Excel

MICROSOFT
Falas

Immagine per Microsoft PowerPoint

PowerPoint

MICROSOFT
Falas

0 komente:

Post a Comment