iPin është një aksesor i vogël që transformon iPhone-in tuaj në një lazer. Aplikacioni me të cilin shoqërohet ky aksesor na bën të mundur që ta shfrytëzojmë në maksimum atë. Nëpërmjet një aplikacioni të dedikuar mund të kemi qasje me funksione si: timer, mouse tracking pad, menaxhimin e faqeve dhe mundësinë për të duplikuar prezantimin në pajisje të tjera që ndodhen në dhomë.


Pajisja mund të sinkronizohet gjithashtu, me një PC ose Mac nëpërmjet Bluetooth, me një aksesor tjetër, BTogo. iPin kushton $25, ndërsa versioni i lidhur me BTogo kushton $65. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment