Autoshkolla aplikacioni shqiptar që ofron mundësinë e praktikimit të testeve dhe të teorisë së patentës, është pëditësuar më në fund për iOS 8 dhe iPhone 6 e iPhone 6 Plus. Aplikacioni Autoshkolla ju mundëson të përgatiteni më shpejt për të arritur rezultatin pozitiv në Testimin Zyrtar per patentë shoferi.

Funksionet bazë të aplikacionit janë:
1. Testim i Përgjithshem. Testimi teorik i PLOTË për patent shoferi.
2. Sinjalet . Shpjegimi te gjitha sinjaleve qe perfshihen ne programin teorik. Autoshkolla ka 12 grupe te teste-ve te vecanta per cdo situate, dhe sinjal, me qellim pervetesimin e njohurive konkrete.
3. Situatat në Kryqëzime. Shpjegimi te gjitha situatave ne kryqezime qe perfshihen ne programin teorik. Programi gjeneron teste te vecanta per cdo kryqezim, me qellim pervetesimin e njohurive konkrete.
4. Rezultatet. Rezultatet e Testimit jane ne kohe reale. Programi mundeson pergjigjen e menjehershme per piket e grumbulluara.
5. Pyetjet Gabim. Pas perfundimit te testimit, shrytezuesi mund te shoh se ne cfare pyetjesh ka gabuar me qellim per t’I pervetesuar ato ne te ardhmen.
6. Raportet. Programi gjeneron raporte per ecurine e shfrytezuesve ne baze te testeve dhe pikeve qe ai ka perfituar. Raportet gjenerohen edhe ne forme grafike edhe ne forme analitike.
7. Grafika. Grafikisht eshte i njejte me testin zyrtar me qellim qe shfrytezuesi te ushtrohet dhe mesohet sipas atij modeli

Autoshkolla është i diponueshëm në App Store me çmimin $1.99. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri. Është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

1 comment:

  1. Si ka mundsi ndryshe ta shkarkoj sepse skam kredi ne at karten

    ReplyDelete